De Sitterlaan 89

2313 TL Leiden

T 071 51 49 967

    email

Wij betekenen heel veel voor u!

Een betaalbare premie is natuurlijk erg belangrijk. Dit geldt ook voor goede voorwaarden in de aangeboden dekking. Beide zijn de basis om samen met u ervoor te zorgen dat u krijgt wat u echt nodig heeft. Geen franje en dus heel gewoon.
Wij zijn onafhankelijk en ongebonden en hebben zeer uitgebreide mogelijkheden uw risico’s te verzekeren daar waar deze het beste passen.

Wij doen gewoon wat we zeggen en zeggen wat we doen.


Alle risico’s inzichtelijk!

Met onze lange historie als deskundig verzekeringskantoor hebben wij een groot aantal kleine maar ook grote bedrijven verzekerd. Voornamelijk in de regio Leiden maar ook er omheen. Van een zelfstandige zonder personeel tot groot zakelijke risico’s. Bijna niets is voor ons onbekend terrein. Wij kennen de verzekeringsmarkt als geen ander en hebben een ruime expertise in huis. Deze expertise delen wij graag met u.

Alvorens wij een op maat gesneden advies zullen geven, brengen wij in beginsel uitgebreid de risico’s voor u in kaart. Hierdoor kunt u in overleg met ons bepalen welke risico’s uw bedrijf zelf wenst te dragen of beter kunt verzekeren.

De continuatie van uw onderneming staat hierbij altijd voorop. Uiteraard kunt u altijd op ons rekenen, op deze wijze kunt u zich vooral bezighouden met ondernemen. Ieder zijn vak en specialisme, zoals het hoort!
 

Volmacht

Naast ons intermediaire adviesbedrijf beschikken wij onder de naam Sleutelstad Assuradeuren B.V.  tevens over een volmacht bedrijf. Voor verzekeringen die in ons volmacht bedrijf worden ondergebracht, maakt Sleutelstad Assuradeuren B.V. de polis zelf op en wikkelt Sleutelstad Assuradeuren B.V. in veel gevallen  de schades zelf af. Dit betekent korte lijnen en snelle afwikkeling. Prettig voor ons, maar zeker voor u als klant. We zijn minder afhankelijk van verwerking door derden.
 
Dit betekent dat wij van de maatschappijen die wij in volmacht hebben, de producten van deze verzekeraars voeren onder eigen naam.
 
Uiteraard houden wij daarnaast uw belangen in de gaten hetgeen betekent dat wij ook altijd beoordelen of er een beter product buiten ons volmacht bedrijf beschikbaar is.
In praktijk noemt men dat  “ongebonden objectieve bemiddeling”.
 
Daar waar de producten vergelijkbaar zijn geven wij voorkeur aan de eigen producten van Sleutelstad assuradeuren B.V..   

Voorts verwijzen u graag naar de website van Sleutelstad Assuradeuren B.V. (www.sleutelstadassuradeuren.nl) waar de voordelen van een gevolmachtigd agent uiteen worden gezet. 

Als volmacht bedrijf moet ons kantoor voldoen aan de wettelijke regels op het gebied van bedrijfsvoering en kennisniveau. De betrokken maatschappijen zijn gehouden aan de afspraken die wij met klanten maken. Naast de wettelijke regels is het vertrouwen van de volmacht gevende maatschappij daarom uiterst belangrijk. 
Het feit dat wij gevolmachtigd agent zijn, geeft aan dat we voldoen aan de meest stringente regelgeving op het gebied van bedrijfsvoering, kennisniveau en betrouwbaarheid. Tevens is Sleutelstad Assuradeuren B.V. lid van de NVGA (Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Agenten). 

Sleutelstad Assuradeuren B.V. is gevolmachtigd agent namens:
 
Allianz Global Assistance
ASR
DAS Rechtsbijstand
Delta Lloyd
Goudse Verzekeringen
Monuta
Nationale - Nederlanden